Yritykset ja yhteisöt

Projektipalveluita yrityksille ja yhteisöille

OTSO tarjoaa räätälöityjä palvelukokonaisuuksia myös eri kokoisille yrityksille ja yhteisöille. Toteutamme jatkuvasti erilaisia hankkeita mm. kunnille, seurakunnille ja sähköverkkoyhtiöille. Erikoisosaamisemme on laajojen hankekokonaisuuksien hallinnassa.

Hankeosaamista avaimet käteen

OTSO tarjoaa yrityksille ja yhteisöille erilaisia räätälöityjä metsävaratietoon perustuvia arviointi- ja suunnittelupalveluja, sekä avaimet käteen -periaatteella toteutettavia kokonaispalvelupaketteja.

Kokonaispalvelupakettimme sisältävät puunkorjuun ja muiden toimenpiteiden suunnittelun, maanomistajaselvitykset, maanomistajakontaktoinnin ja yhteismyyntien järjestämisen.

Puunkorjuu näissä toteutetaan siten, että useiden tilojen puumääristä saadaan koottua järkeviä varastokokonaisuuksia ja pienetkin erät saadaan markkinoille järkevään hintaan. Palveluun kuuluu kokonaisvastuu projektista sekä säntillinen ja ajantasainen raportointi tilaajan suuntaan.

Tutustu hankepalvelutarjontaamme ja kerro meille tarpeistasi. Katsotaan, miten voimme olla hankkeessasi avuksi!

1 Vierimetsänhoito

Vierimetsänhoitoa tehdään pääasiassa keskijännitteisile sähköverkoille, joiden reunuksilta vierimetsä harvennetaan metsänhoitosuosituksia noudattaen. Avohakkuilla varmistetaan tarvittaessa, ettei puu kaatuessaan yllä sähköjohtoihin.

2 Reunavyöhykehakkuu

Reunavyöhykehakkuita tehdään suurjännitteisille sähköverkoille, joiden reunuksilta verkko hakataan puuvarmaksi, eli kaatuvilta puilta suojatuksi.

3 Suoja-aluehakkuut

Suoja-aluehakkuita tehdään rautatie- ja maantiealueille. Näillä hakkuilla teiden reunukset avataan puuvarmoiksi noin 30 metrin alueelta tien molemmin puolin.

4 Muut palvelut

Muita OTSO:n projektipalveluita ovat puunpoistot hankekohteiden kulkureittien varsilta, konsultointipalvelut hankkeen käynnistämiseen ja suunnitteluun sekä projektiluonteiset puunpoistot esimerkiksi teollisuusalueilla, vesihuollossa ja kaasun jakelussa.

Projektipalvelut

Asiakkaan näköistä palvelua

OTSO tarjoaa metsänomistajalle juuri sellaista palvelua jota hän metsälleen haluaa. OTSO tekee metsän hoitamisesta helppoa ja kannattavaa eikä edellytä asiakkaalta sitoutumista pitkiin sopimuksiin. Asiakas tietää aina tasan tarkkaan, mitä OTSO:lta ostaa, ja sen hän myös saa.

Lue lisää

Metsänhoito mielessä? Ole yhteydessä, kuulet meistä pian.

Ota yhteyttä