Puustonkäsittelypalvelut

OTSO tarjoaa asiakkailleen pitkälle kehitetyn puustonkäsittelypalvelukokonaisuuden kohteisiin, joissa puuston käsitellyllä turvataan sähkönjakelun, raideliikenteen tai maantieliikenteen häiriötön toiminta. Palvelukokonaisuus sisältää mm. maanomistajatietojen hankinnasta, maanomistaja kontaktoinnin, yhteismyynnin järjestämisen, turvallisen puun korjuun, raportoinnin tilaajalle ja maanomistajille. Palvelupakettimme on räätälöitävissä hyvinkin erilaisiin kohteisiin ja asiakkaiden tarpeisiin.

OTSO:n tarjoamat

OTSO tarjoaa yrityksille erilaisia räätälöityjä metsävaratietoon perustuvia arviointi- ja suunnittelupalveluja, sekä avaimet käteen -periaatteella toteutettavia kokonaispalvelupaketteja.

Kokonaispalvelupakettimme sisältävät puunkorjuun ja muiden toimenpiteiden suunnittelun, maanomistajaselvitykset, maanomistajakontaktoinnin ja yhteismyyntien järjestämisen.

Puunkorjuu näissä toteutetaan siten, että useiden tilojen puumääristä saadaan koottua järkeviä varastokokonaisuuksia ja pienetkin erät saadaan markkinoille järkevään hintaan. Palveluun kuuluu kokonaisvastuu projektista sekä säntillinen ja ajantasainen raportointi tilaajan suuntaan.

Tutustu hankepalvelutarjontaamme ja kerro meille tarpeistasi. Katsotaan, miten voimme olla hankkeessasi avuksi!

Hankeosaamista avaimet käteen

Tarjouspyynnöt erilaisiin puustonkäsittelypalveluihin liittyen voi toimittaa tässä mainituille henkilöille:

Jari Pajala
Tuotepäällikkö,
puustonkäsittelypalvelut
jari.pajala@otso.fi
040 822 0545