Puukauppa

OTSO Pystykauppa

OTSO Pystykauppa on paras vaihtoehto metsänomistajalle joka arvostaa laadukasta työn jälkeä, rehellisyyttä ja arvokkaiden puutavaralajien tarkkaa hyödyntämistä. Metsäammattilaisemme ottavat huomioon metsänomistajan toiveet ja yksilöllinen puukauppatarjous perustuu aina maastokäyntiin. Kattavan ja laajan kumppanuusverkostomme avulla tuotamme asiakkaillemme lisäarvoa, kun puuta katkotaan eri ostajien laitoksille sen mukaan mikä tuottaa parhaan hinnan.

Suunnitteletko puukauppaa? Ota yhteyttä.

Pystykauppaa avaimet käteen

OTSO hoitaa pystykaupan toteutuksen alusta loppuun, ammattitaidolla ja laadukkaasti. Puukauppa-ammattilaisiltamme saat nämä pistämättömät palvelut.

1 Puunmyyntisuunnitelma

Puunmyyntisuunnitelmassa määritellään hakattava alue, puun käsittelytapa, arvio hakkuista saatavista puutyypeistä ja niiden määristä sekä näiden pohjalta arvio kaupan myyntituloista.

2 Leimikon merkintä

Maastokäynnin aikana korjuukohde ja säästettävät luontokohteet rajataan maastoon kuitunauhoilla myyntiä varten.

3 Lisäarvoa tuottava katkonta

Katkomme puun metsänomistajalle kannattavimmalla tavalla. Sitoutumattomana toimijana meitä ohjaa puun ostajan valinnassa ainoastaan asiakkaan, eli sinun etusi.

4 Hakkuut

Huolehdimme, että hakkuut suoritetaan suunnitelman mukaisesti, aikataulussa ja ammattitaidolla. Työn suorittamiseen käytämme asiantuntevaa ammattilaisverkostoamme.

Etsi lähin asiantuntijasi

OTSO toimii laaja-alaisesti eri puolilla Suomea. Olemme aina valmiina sinun ja metsäsi palvelukseen.

Tee tarkempi henkilöhaku

Hoitamalla metsää oikein ja myymällä puuta säännöllisesti, metsästä saadaan pitkällä tähtäimellä kokonaisuutena paras mahdollinen tuotto – puun kausittaisista hintavaihteluista huolimatta.

LUE LISÄÄ