Puukauppa

OTSO Hankintapalvelu

OTSO Hankintapalvelu on hyvä vaihtoehto esimerkiksi silloin, kun käytettävissä on metsävähennystä. Tällöin puusta maksetaan metsänomistajalle hankintahinta ja puunkorjuusta sovitaan erikseen. Hankintapalvelun puitteissa hoituvat myös usean tilan yhteismyynnit sekä puukauppa metsänomistajan itsensä korjaamasta puusta.

Suunnitteletko puukauppaa? Ota yhteyttä.

Hankintapalvelun ABC

Hankintapalvelua suositellaan silloin, kun metsänomistajalla on käytettävissään metsävähennystä. Tässä kauppatavassa OTSO huolehtii kaikista kaupan yksityiskohdista pystykaupan tapaan, mutta hakkuista sovitaan erikseen – metsänomistaja voi joko hoitaa ne itse tai vastuuttaa ne OTSO:lle. Kauppa tilitetään metsänomistajalle kiinteällä tienvarsihinnalla, jolloin metsävähennys lasketaan tästä summasta ennen puunkorjuun kustannuksia.

Hankintapalvelu on hyvä vaihtoehto myös silloin, kun muutoin markkinakelvottoman kohteen haluaa saada kaupaksi yhteismyynnin kautta. Yhteiskaupassa kaikki hankkeen osakkaat saavat puustaan saman tienvarsikuutiohinnan ja voivat hyödyntää sen verotuksessa ennen omia, kohdekohtaisia hakkuukustannuksiaan.

Etsi lähin asiantuntijasi

OTSO toimii laaja-alaisesti eri puolilla Suomea. Olemme aina valmiina sinun ja metsäsi palvelukseen.

Tee tarkempi henkilöhaku

Hankintapalvelun avulla asiakkaidemme on helppo hahmottaa puunkorjuun kustannuksia ja parantaa harjoittamansa metsätalouden kannattavuutta.

OTSO:n puukauppa-asiantuntija Jari Pajala, Muhos