Metsäomaisuus

Metsätilojen myynti

Metsätilojen kysyntä kasvaa tasaisesti ja tilan myyminen voikin siitä syystä olla monelle metsänomistajalle vetovoimainen vaihtoehto. Myös esimerkiksi silloin, kun perintönä saadun metsän omistaminen ei kuulu omiin kiinnostuksen kohteisiin, kannattaa metsä myydä eteenpäin. Metsätilan myyminen voi olla monimutkainen prosessi, jossa OTSO:n vankka osaaminen auttaa ja helpottaa. Metsätilan myyntipalvelu auttaa myymään tilasi huolettomasti.

Kiinnostaako metsätila-arvio? Ota yhteyttä.

Kokenut metsätilojen välittäjä

OTSO on metsätilojen välityksen kokenut ja luotettava ammattilainen, jonka apuun kannattaa turvautua, olipa sitten myymässä tai ostamassa metsää.

1 Turvallinen tapa tehdä kauppaa

OTSO on metsätilojen välityksen pitkän linjan osaaja, joka on välittänyt vuosien aikana tuhansia metsätiloja turvallisesti uusille omistajille.

2 Ammattilaiset asialla

OTSO:n metsätilojen välittäjät ovat rautaisia metsä-alan ammattilaisia, joilla on laaja tuntemus suomalaisista metsistä sekä niiden myymisen ja ostamisen käytännöistä.

3 Laaja näkyvyys myyntikohteelle

OTSO:n verkkosivustolla myytävät kohteet näkyvät kuukausittain tuhansille silmäpareille. Kiinnostuneet saavat tietoa kohteista myös metsäammattilaistemme toimesta.

4 Helppo ja selkeä välityspalvelu

OTSO:n verkkosivustolla on myytävistä kohteista selkeät esittelyt ja myös metsätilojen välittäjämme antavat niistä lisätietoa. Kaupan muodollisuudet hoidamme aina alan käytäntöjä noudattaen.

Metsän hinta muodostuu pääosin puuston arvosta. Muita merkittäviä hintatekijöitä ovat mm. tilan sijainti ja sen tieyhteydet.

OTSO:n metsäomaisuusasiantuntija, LKV, vastaavavälittäjä Jyrki-Pekko Kinnunen

OTSO:n kiinteistönvälittäjät

Jyrki-Pekko Kinnunen
Metsäomaisuuden asiantuntija, LKV, vastaava välittäjä
Puhelin: 050 4130 855
Sähköposti: jyrki-pekko.kinnunen@otso.fi
Osoite: Ukkolantie 18, 80130 Joensuu

Seppo Porkka
Asiakasvastaava, LKV
Puhelin: 040 7797 617
Sähköposti: seppo.porkka@otso.fi
Osoite: Pulkkilantie 5, 92600 Pulkkila

Hanna Riihelä
Tietojärjestelmäasiantuntija, LKV
Puhelin: 050 3435 937
Sähköposti: hanna.riihela@otso.fi
Osoite: Valtakuja 1, 45100 Kouvola