Metsänhoito

Metsänhoito

Metsänhoitotoimet tulee aina toteuttaa suunnitelmallisesti ja metsän elinkaaren vaihe huomioiden. Etenkin metsän elinkaaren alussa hoitotoimien toteutus on tärkeää, sillä niiden avulla metsälle luodaan parhaat tuottavan kasvun edellytykset.

Metsänhoito mielessä? Ota yhteyttä.

Monipuolisia metsänhoitopalveluita

OTSO hoitaa metsäomaisuuttasi kaikissa sen elinkaaren vaiheissa, ammattitaidolla ja laadukkaasti. Metsänhoitoammattilaisiltamme saat nämä pistämättömät palvelut.

1 Metsän uudistaminen

Metsän uudistaminen hakkuiden jälkeen on yksi merkittävimpiä vaiheita metsän hoidossa, sillä sen seuraukset ulottuvat pitkälle tulevaisuuteen.

2 Taimikonhoito

Taimikonhoito on yksi kasvavan metsän tärkeimpiä ja kannattavimpia hoitotoimia, sillä sen ansiosta puustolle varmistetaan riittävä kasvutila.

3 Nuoren metsän hoito

Nuoren metsän hoitoa tehdään ylitiheisiin, pienirunkoisiin metsiin. Sen avulla parannetaan usein myös suometsiä, joissa puusto on ojituksen seurauksena voimakkaassa kasvussa.

4 Metsälannoitus

Kasvatuslannoitus auttaa puuta kasvamaan nopeammin arvokkaaksi tukkipuuksi. Terveyslannoitus turvaa kasvuolosuhteet kohteilla, joilla maaperä ei luonnostaan tue kasvua.

Etsi lähin asiantuntijasi

OTSO toimii laaja-alaisesti eri puolilla Suomea. Olemme aina valmiina sinun ja metsäsi palvelukseen.

Tee tarkempi henkilöhaku

Minun metsäni ovat talousmetsiä. Aivan kuten muussakin sijoittamisessa, myös metsäomistamisessa volyymi ja sijoitusten oikeanlainen hoito ratkaisevat sen, miten hyvin sijoitus tuottaa.

Kari Kervinen, metsänomistaja, Helsinki

LUE LISÄÄ