Yritys
OTSO Metsäpalvelut Oy

OTSO on metsäpalveluiden hyväntuulinen uudistaja, jonka historia, juuret ja osaaminen ovat syvällä suomalaisessa metsämaassa. Tehtävämme on saada sinut yllättymään siitä, miten helppoa, nautinnollista ja tuottavaa metsän omistaminen oikeasti onkaan.

OTSO on peto metsässä.

Suomen metsäkeskus on myynyt liiketoimintakaupalla liiketoimintayksikkönsä, joka on toiminut nimellä Suomen metsäkeskus OTSO Metsäpalvelut. Uusi yhtiö OTSO Metsäpalvelut Oy aloitti toimintansa 1.10.2016 jatkaen vahvana valtakunnallisena metsäpalvelujen tarjoajana. 

Olemme metsäpalveluiden moniosaaja, jolta saat yhdeltä ovelta kaiken mitä metsääsi tarvitset.

OTSO on metsäsi paras ystävä. Sen lisäksi että palvelemme sinua monipuolisesti erilaisissa metsänhoitoon ja puukauppaan liittyvissä asioissa, ammattilaisemme auttavat sinua myös esimerkiksi metsäomaisuutesi hallintaan ja metsäkiinteistöjen välitykseen liittyvissä kysymyksissä.

OTSO Metsäpalvelut toimii valtakunnallisesti koko Suomen alueella. Palveluverkostoomme kuuluu 55 toimipistettä ympäri maata, joissa sinua palvelee noin 150 metsäalan ammattilaista!

Olemme siis aina lähellä sinua tai metsääsi. Ollaan yhteydessä!

Lue tästä OTSO:n toimintapolitiikka.

 

Inspecta Sertifiointi Oy on myöntänyt OTSO Metsäpalveluille  ISO 9001:2008 , ISO 14001:2004 ja OHSAS 18001:2007 -sertifikaatit. OTSO Metsäpalvelujen laatu-, ympäristö- sekä työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmät täyttävät em. standardien vaatimukset.

 

ISO 9001, ISO 14001 ja OHSAS 18001

Suomalaisen metsänhoidon juuret ulottuvat kauas historiaan, aina vuoteen 1929. Tuolloin perustettiin ensimmäiset läänien metsälautakunnat, joiden puitteissa metsiä alettiin inventoida ja säätää niitä koskevia lakeja muutama vuosi myöhemmin. Vuoden 2012 alusta alueelliset Metsäkeskukset yhdistettiin Suomen metsäkeskukseksi ja jaettiin kahteen itsenäiseen yksikköön. Tässä jaossa metsäpalvelut alkoivat toimia omana, erillisenä liiketoimintayksikkönään, OTSO Metsäpalvelut. 1.10.2016 perustettiin OTSO Metsäpalvelut Oy, jonka omistajapohja koostuu vahvasti suomalaisen metsätalouden tulevaisuuteen uskovista sijoittajista.

OTSO kertoo

OTSO:n ilmainen tien kuntokartoitusopas

 

 

Mielestämme metsänomistamisen tulee olla nautinnollista, helppoa ja tuottavaa. Pidetään yhteyttä.

Seuraa meitä:     
OTSO Metsäpalvelut – FacebookOTSO Metsäpalvelut – LinkedIn OTSO Metsäpalvelut YouTube:ssa

OTSO Metsäpalvelut Oy   •    Puhelinvaihde 010 382 8000    •     Asiakaspalvelu 0800 90 250   •    asiakaspalvelu@otso.fi    

TARKEMMAT YHTEYSTIEDOT     JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ