Uuden metsätien rakentaminen kannattaa varmasti

Hyväkuntoinen ja kohteeseen perille asti vievä tie nostaa metsäomistuksesi tai vapaa-ajan kiinteistösi arvoa. Kohteen saavutettavuuden parantuessa se tuo myös kustannussäästöjä sekä lisätuloja puukaupassa.

Uuden tieyhteyden rakentaminen kannattaa monella tapaa. Se helpottaa metsänhoito- ja hakkuutöiden suorittamista, mahdollistaa vapaa-ajan asuntosi paremman hyödyntämisen ja parantaa metsäsi ympärivuotista käyttömukavuutta. Myös puu-, metsätila ja kiinteistökaupassa on merkitystä sillä, millainen pääsy metsäpalstalle on.

OTSO on metsäteiden kokenein konkari, joka suunnittelee ja rakentaa tiesi ammattitaidolla. Muistathan, että metsänomistajalle metsäteiden rakentaminen  ja perusparannus on pääsääntöisesti verovähennyskelpoista.

Tuotekuvaus
Yksityistien rakentamissuunnitelma
Rakentamissuunnitelmaa laadittaessa hoidamme tarvittavien kokousten järjestämisen sekä tarvittaessa rahoitusasiakirjojen, yksityistietoimituksen lupien ja muiden lupien hankinnat. Hankimme myös kaikki tarvittavat suunnitelma-asiakirjat hankkeen toteuttamista varten.

Suunnitelma sisältää tien vaikutusalueen määrittämisen ja oikeudenmukaisen yksiköinnin maanomistajien kesken. Tien rakentamista varten laaditaan vaatimusten mukainen suunnitelma ja tämän perusteella hankkeelle haetaan rahoitus. Suunnittelun yhteydessä tielinjan sijainti määritellään ja merkitään maastoon.

Yksityistien rakentamisen toteuttaminen
Yksityistien rakennuspalvelumme kattaa urakoitsijoiden kilpailutuksen, puuston poistamisen tiealueelta, runkotyöt, rumpuputket asennettuna, liittymien sekä muiden liitännäisalueiden rakentamisen, päällysrakenteen ajon ja tarvittavat viimeistelytyöt.

Ehdot

Ehdot
Tien rakentamiseen on mahdollista saada valtion Kemera-tukea. Tuki kattaa merkittävän osan suunnittelu- ja toteutuskustannuksista arvonlisäveroa lukuun ottamatta. Rakentamisentuki vaihtelee maan eri osissa 30-50 % välillä.

Olisitko kiinnostunut myös näistä?

Mielestämme metsänomistamisen tulee olla nautinnollista, helppoa ja tuottavaa. Pidetään yhteyttä.

Seuraa meitä:     
OTSO Metsäpalvelut – FacebookOTSO Metsäpalvelut – LinkedIn OTSO Metsäpalvelut YouTube:ssa

OTSO Metsäpalvelut Oy   •    Puhelinvaihde 010 382 8000    •     Asiakaspalvelu 0800 90 250   •    asiakaspalvelu@otso.fi    

TARKEMMAT YHTEYSTIEDOT     JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ