Vaivatonta tienhoitoa

Yksityistieasiat koskettavat joka kolmatta suomalaista. Tienpito on monen osapuolen yhteispeliä, jossa jokaisella tiekunnan osakkaalla on tärkeä rooli.

Tiekunnan osakkaat huolehtivat tienpidosta yhteisvastuullisesti yhteistyössä. Käsiteltävien aiheiden listalla on usein sellaisia asioita kuin yksiköiden muutokset, tiekunnan hallinto, tien kunnossapito ja ulkopuolisten tienkäyttö. Tienhoito on vastuullista toimintaa ja vaatii asioihin perehtyneisyyttä.

OTSO on hallintopalvelujen kokenut konkari. Tarjoamamme palvelu on helppo kokonaisratkaisu, joka mahdollistaa tiekunnallenne vaivattoman, säännöllisen ja asiantuntevan asioiden hoidon. 

Toimimme apunanne myös kunnossapitoon liittyvissä asioissa sekä tienpitokustannusten osakaskohtaisissa määrittelyissä.

 Lataa Tiekunnan hallintopalvelu -esite tästä.

Tuotekuvaus
Tiekunnan hallintopalvelupaketti

Palvelu sisältää vuosikokousten järjestämisen. Tähän kuuluvat kokouskutsut, osakastietojen tarkastaminen, talousarvion ja maksuunpanoluettelon laadinta, kokousten vetäminen ja kokouspöytäkirjojen kirjoittaminen.

Tiemaksupalvelu kattaa tiemaksujen laskuttamisen ja maksuliikenteen seurannan. Kirjanpitopalvelu sisältää kirjanpidon, tilinpäätöksen ja taseen laadinnan.

Yksiköintipalvelu
Yksiköintipalvelu sisältää kiinteistö- ja omistajatietojen selvittämisen, selvitykset tieosakkaiden tienkäytöstä, laskelmat, yksiköiden päivittämisen ja sovittaessa myös laskelmien esittelyn tiekunnan kokouksessa.
Ehdot
Hallintopalvelusopimus tehdään 1-4 vuodeksi kerrallaan. Yksiköintipalvelu voidaan liittää hallintopalveluun tai se voidaan tehdä myös erikseen.
Olisitko kiinnostunut myös näistä?

Mielestämme metsänomistamisen tulee olla nautinnollista, helppoa ja tuottavaa. Pidetään yhteyttä.

Seuraa meitä:     
OTSO Metsäpalvelut – FacebookOTSO Metsäpalvelut – LinkedIn OTSO Metsäpalvelut YouTube:ssa

OTSO Metsäpalvelut Oy   •    Puhelinvaihde 010 382 8000    •     Asiakaspalvelu 0800 90 250   •    asiakaspalvelu@otso.fi    

TARKEMMAT YHTEYSTIEDOT     JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ