Silta vaatii kunnossapitoa

Tiekunta ja siten jokainen tienosakas on vastuussa yksityistiensä sillasta. OTSO Siltasuunnittelu on oikea palvelu sinulle, joka haluat saada helpon ja kokonaisvaltaisen ratkaisun sillan kuntokartoituksesta ja korjaussuunnitelmasta aina korjaustöiden toteuttamiseen asti.

Suomessa on noin 10 000 siltaa, joista valtaosa on rakennettu 60- ja 90-lukujen välillä. Suurin osa silloista on seisonut paikallaan ilman kunnostus- tai huoltotoimenpiteitä koko rakentamisen jälkeisen ajan. Useimmiten juuri sillan kunnostaminen onkin riittävä toimenpide.

Mikäli sillan kunnostaminen ei ole mahdollista tai taloudellisesti järkevää, suunnittelemme vanhan sillan tilalle uuden siltaratkaisun.

 Lataa Siltasuunnitteluesite tästä.

Tuotekuvaus
Kuntokartoitus
Kuntokartoituksessa selvitämme sillan ominaisuustiedot sekä sillan rakennusmateriaalit ja mitat. Lisäksi annamme tarkastuskommentit sekä arvioimme sillan kantavuuden ja käyttöiän.

Kunnostussuunnitelma
Teemme paikan päällä tehtävät tarkemmat maasto- ja pohjakartoitukset sekä suunnitelman tarvittavista kunnostustoimista. Lisäksi määrittelemme projektille kustannusarvion ja hankimme sen toteutukseen tarvittavat luvat.

Kunnostuksen toteuttaminen
Avustamme tiekuntaa kunnostuksen toteuttamisessa. Toimitamme kunnostuksen tarvittaessa kokonaispalvelupakettina.

Uuden sillan siltasuunnitelma
Uuden sillan rakentamiseen tähtäävä siltasuunnitelmamme kattaa sillan paikan valinnan, maasto- ja pohjakartoitukset, silta-aukon mitoituksen, siltatyypin valinnan ja siltasuunnitelman sekä toteuttamiseen tarvittavat luvat. Lisäksi laadimme projektille kustannusarvion ja joko avustamme tiekuntaa sillan rakentamisen toteuttamisessa tai toimitamme sen kokonaispalvelupakettina.
Ehdot
Ehdot
Sillan kuntokartoitus suoritetaan aina ennen kunnostustoimiin ryhtymistä. Siltasuunnitelma ja rahoitushakemus kannattaa yleensä tehdä omana hankkeena, erillisenä tien muusta parantamishankkeesta. Kuntokartoitusta ei veloiteta erikseen varsinaisen kunnostussuunnitelman tilauksen yhteydessä.
Olisitko kiinnostunut myös näistä?

Mielestämme metsänomistamisen tulee olla nautinnollista, helppoa ja tuottavaa. Pidetään yhteyttä.

Seuraa meitä:     
OTSO Metsäpalvelut – FacebookOTSO Metsäpalvelut – LinkedIn OTSO Metsäpalvelut YouTube:ssa

OTSO Metsäpalvelut Oy   •    Puhelinvaihde 010 382 8000    •     Asiakaspalvelu 0800 90 250   •    asiakaspalvelu@otso.fi    

TARKEMMAT YHTEYSTIEDOT     JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ