Metsäpalvelut  •  Puukauppa  •  Pystykauppa
Pystykauppa
Hyvä suunnittelu takaa parhaan tuoton

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, tämä pätee myös pystykauppaan. OTSO kuuntelee toiveesi tarkkaan, suunnittelee hakkuun huolellisesti yhdessä kanssasi ja huomioi suunnitelmassa esimerkiksi säästettävät luontokohteet.

Pystykaupassa myyjän tärkein tavoite on luonnollisesti saada kaupasta aina mahdollisimman hyvä hinta. Suunnittelemme leimikkosi myyntivalmiiksi laatuleimikoksi, kilpailutamme kaupan puolestasi ja tarjoamme sinulle erilaisia mahdollisuuksia kaupan toteuttamiseen.

Palvelumme ei sido sinua mihinkään. Muista, että sinä päätät loppukädessä siitä, kenelle puusi haluat myydä.

 

 Lataa Pystykauppaesite tästä.

    


  JÄTÄ YHTEYSTIETOSI

Tuotekuvaus
Leimausseloste

Teemme leimausselosteen aina huomioiden asiakkaan toiveet. Leimaus-selosteesta selviävät esimerkiksi metsän hakkuutapa, korjuukelpoisuus, raivaustarve, hakattavat kuviot, puumäärä-arvio, poistuman keskijäreys sekä mahdolliset säästettävät kohteet. Liitteenä on selkeä kartta toimenpide-alueesta.

Ajan tasalla oleva metsäsuunnitelma on hyvä apu puukauppoja suunniteltaessa. Suunnitelman avulla hahmottuu kokonaiskuva tilan hakkuumahdollisuuksista ja paras mahdollinen taloudellinen tulos on siten helpompi saavuttaa.

Maastomerkinnät

Maastokäynnin aikana korjuukohde ja säästettävät luontokohteet rajataan maastoon kuitunauhoilla myyntiä varten.

Kilpailuttaminen ja tarjousten vertailu

Pyydämme asiakkaan puolesta puukauppatarjouksen kaikilta alueen potentiaalisilta puunostajilta. Huomioimme myös yhteiskauppamahdolli-suuden parhaan menekin ja hinnan varmistamiseksi.

Teemme tarjouksista vertailulaskelman, jossa tarkastelemme hintoja sekä hakattavien puiden mittoja ja puutavaralajeja. Yksikköhintojen lisäksi arvioimme myös muita seikkoja, kuten korjuutapaa, aikataulua ja rahoitusehtoja.

Sopimus ostajan kanssa

Puukauppasopimuksen ostajan kanssa allekirjoittaa joko asiakas itse tai OTSO:n metsäasiantuntija asiakkaan valttuuttamana edustajana. Sopimuksesta asiakas saa aina kopion.

Ehdot

Puukaupan toteutuminen riippuu puun kysynnästä. Asiakkaan ei ole pakko hyväksyä saatuja tarjouksia. Näissä tapauksissa maksetaan vain jo toteutuneesta työstä. Tehdyn työn voi hyödyntää uudessa puukauppakilpailutuksessa. Laadunvalvonnan laajuudesta sovimme yhdessä asiakkaan kanssa ja tarjoamme palvelua sekä katkonnan että korjuujäljen tarkistukseen.

Mielestämme metsänomistamisen tulee olla nautinnollista, helppoa ja tuottavaa. Pidetään yhteyttä.

Seuraa meitä:     
OTSO Metsäpalvelut – FacebookOTSO Metsäpalvelut – LinkedIn OTSO Metsäpalvelut YouTube:ssa

OTSO Metsäpalvelut Oy   •    Puhelinvaihde 010 382 8000    •     Asiakaspalvelu 0800 90 250   •    asiakaspalvelu@otso.fi    

TARKEMMAT YHTEYSTIEDOT     JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ