Haluathan että tahtosi toteutuu

Huolehtimalla sukupolvenvaihdoksen järjestelyistä ajoissa varmistat, että sekä luopujien että vastaanottajien tahto toteutuu. OTSO auttaa sinua tässä tärkeässä tehtävässä.

Sukupolvenvaihdokseen on olemassa useita eri vaihtoehtoja. Kyseeseen voi tulla kauppa, lahjaluontoinen kauppa, lahja, testamentti, perintö tai yhteismetsän perustaminen. Paras vaihtoehto valitaan sinun toiveisiisi pohjaten.

Vaihdoksen toteutuksessa käytämme apuna metsäsuunnitelmaasi, tila-arviotasi tai mahdollisia aikaisemmin laadittuja asiakirjoja. Lisäksi hankimme puolestasi kaikki toimenpidettä varten tarvittavat muut asiakirjat.

 Lataa Sukupolvenvaihdosesite tästä.

Tuotekuvaus
Lähtötilannekartoitus
Kuuntelemme kaikkia osapuolia sekä selvitämme kaikki päätöksentekoon vaikuttavat tarpeelliset seikat ja hankimme tarvittavat asiakirjat.

Asiakirjat ja ilmoitukset
Palvelumme sisältää kaikki maakaaren mukaan tarvittavat sukupolvenvaihdosasiakirjat. Näitä ovat esimerkiksi lainhuutotodistus, rasitustodistus, kiinteistörekisteriote, perunkirja, kauppakirja tai lahjakirja. Lisäksi hoidamme kaupanvahvistuksen, arvonlisäverovelvollisuudet ja lahjaveroilmoitukset.

Konsultaatio
Esittelemme osakkaille eri sukupolvenvaihdosvaihtoehdot ja koostamme osakkaiden tahtotilasta muistion. Muistion käymme asianosaisten kanssa vielä erikseen läpi.

Muistio
Muistio on dokumentti, joka sisältää osakkaiden mielipiteiden pohjalta laaditut laskelmat eri toteutusvaihtoehdoista sekä kuvauksen sukupolvenvaihdosprosessista alusta loppuun. Laadimme muistion pohjalta saantoasiakirjan osakkaiden hyväksyttäväksi ja kommentoitavaksi.

Sukupolvenvaihdosasiakirja
Palvelun lopputuloksena laadimme sukupolvenvaihdosasiakirjan, joka toimitetaan viranomaisille.
Ehdot

Menettelytapana on oikeudenmukaisuus, tasapuolisuus ja Suomen lain noudattaminen. Palvelu tuotetaan aikamenekin mukaan tuntiveloituksella. Prosessin pituus vaihtelee tapauskohtaisesti riippuen erilaisista viranomaisprosesseista.

Olisitko kiinnostunut myös näistä?

Mielestämme metsänomistamisen tulee olla nautinnollista, helppoa ja tuottavaa. Pidetään yhteyttä.

Seuraa meitä:     
OTSO Metsäpalvelut – FacebookOTSO Metsäpalvelut – LinkedIn OTSO Metsäpalvelut YouTube:ssa

OTSO Metsäpalvelut Oy   •    Puhelinvaihde 010 382 8000    •     Asiakaspalvelu 0800 90 250   •    asiakaspalvelu@otso.fi    

TARKEMMAT YHTEYSTIEDOT     JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ