Oikea hoito muuttaa metsäsi rahaksi nopeammin

Hoitamalla metsääsi oikein heti sen kasvukaaren alusta asti varmistat, että se paitsi kehittyy tukkipuuksi nopeammin, kestää myös paremmin vaihtuvia luonto-olosuhteita. Taimikonhoito on yksi kasvavan metsän tärkeimpiä ja kannattavimpia hoitotoimia.

OTSO tietää, miten taimikonhoito toteutetaan, jotta se mahdollistaa kasvatettavalle metsälle riittävän kasvutilan. Huolellisesti laaditun hoitosuunnitelman lisäksi saat meiltä apua myös rahoitustukihakemusten laadintaan sekä harvennuksen toteutukseen.

Taimikon oikeaoppinen hoito todellakin kannattaa, sillä se nopeuttaa metsäsi muuttumista rahaksi jopa useilla vuosikymmenillä!

Tuotekuvaus
Taimikonhoitosuunnitelma
Kaikki alkaa huolellisesta suunnittelusta. Keskustelemme asiakkaan tarpeista sekä käymme hänen kanssaan läpi taimikonhoidon hyödyt ja riskit. Teemme asiakkaan kanssa palvelu- tai tilaussopimuksen, joka sisältää tiedot työn aikataulusta ja työmenetelmistä. Maastokäynnin teemme tarvittaessa.

Taimikon harvennus
Teemme taimikon harvennuksen pääsääntöisesti metsurityönä puuston ollessa 3–6 metriä pitkää. Harvennus tehdään aina asiakkaan kanssa yhdessä sovittujen periaatteiden mukaisesti, huomioiden metsänkehitykselle asetetut tavoitteet. Näitä voivat olla esimerkiksi koneellinen energiapuuhakkuu tai ainespuuhakkuu. Taimikonhoidossa jätämme kaadetun puun metsään kasvavan puuston ravinteiksi.

Laadunvalvonta
Käytämme harvennustyön toteuttamiseen vahvaa alan ammattilaisten verkostoa ja huolehdimme siitä että työlle asetetut laatuvaatimukset täyttyvät.

Rahoitustuen haku
Taimikonhoito on yleensä rahoitustukikelpoista metsänhoitoa. Annamme osaamisemme asiakkaan käyttöön rahoitustuen hankkimista varten.

Palveluraportti
Työn valmistuttua laadimme asiakkaalle toteutetuista toimista palveluraportin. Raporttiin liitämme myös arvion jatkotoimenpiteistä aikatauluineen.
Ehdot
Ehdot
Mikäli lopullinen hinta poikkeaa alkuperäisestä kustannusarviosta, hyväksytämme sen asiakkaalla ennen työhön ryhtymistä. Asiakas voi halutessaan tehdä taimikonhoitosuunnitelman mukaisen työn myös itse.
Olisitko kiinnostunut myös näistä?

Mielestämme metsänomistamisen tulee olla nautinnollista, helppoa ja tuottavaa. Pidetään yhteyttä.

Seuraa meitä:     
OTSO Metsäpalvelut – FacebookOTSO Metsäpalvelut – LinkedIn OTSO Metsäpalvelut YouTube:ssa

OTSO Metsäpalvelut Oy   •    Puhelinvaihde 010 382 8000    •     Asiakaspalvelu 0800 90 250   •    asiakaspalvelu@otso.fi    

TARKEMMAT YHTEYSTIEDOT     JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ