Uudistamisella suuntaviivat metsäsi tulevaisuudelle

Metsän uudistaminen on yksi merkittävimpiä vaiheita metsän hoidossa, sillä sen seuraukset ulottuvat pitkälle tulevaisuuteen. Tämä työvaihe kannattaakin suunnitella huolella ja varmistaa siten, että metsä tuottaa iloa ja tuloa myös tuleville sukupolville.

OTSO tarjoaa metsäsi uudistamiseen palvelukokonaisuuden, joka kattaa kaiken puuston korjuusta uuden metsän perustamiseen. Uudistussuunnitelmaa tehtäessä kuuntelemme aina huolellisesti toiveesi ja tavoitteesi. Oikeat menetelmät valitsemalla varmistamme, että metsäsi lähtee kasvuun toivomallasi tavalla.

 Lataa Metsän uudistaminen -esite tästä.

Tuotekuvaus
Uudistamissuunnitelma
Uudistamissuunnitelma sisältää uudistamismenetelmästä riippuen tiedot työn kustannuksista, aikataulusta, työmenetelmistä, puulajista, maanmuokkauksen vesiensuojelutoimenpiteistä, taimi- ja siemenmääristä sekä mahdollisista taimikon turvaamistöistä.

Suunnittelussa huomioimme raivaustarpeet, kulkureitit ja luontokohteet sekä muut ympäristön-, maaperän- ja sertifioinnin vaatimukset.

Työn toteutus
Ilmoitamme asiakkaalle töiden alkamisesta ja toteutamme työn yhdessä laaditun suunnitelman mukaisesti. Huolehdimme siitä, että työhön tarvittavat tekijät sekä materiaalit ovat kohteella oikeaan aikaan.

Työn valmistuttua laadimme palvelu-raportin sekä annamme arvion tulevien toimenpiteiden tarpeesta ja ajoituksesta. Lisäksi päivitämme metsävaratiedot OTSO:n karttajärjestelmään.

Laadunvalvonta
Käytämme työn toteuttamiseen vahvaa alan ammattilaisten verkostoa. Valvomme että työ onnistuu asetettujen laatuvaatimusten mukaisesti.

Rahoitustuen haku
Joihinkin metsänuudistamishankkeisiin on mahdollista saada rahoitustukea.
Ehdot
Ehdot
Metsänuudistamissuunnitelma voidaan tehdä avaimet käteen -periaatteella tai asiakas voi toteuttaa työn osittain tai kokonaan itse. Tällöin asiakkaalta veloitetaan vain suunnittelukustannus sekä OTSO:n tekemän työn osuus.
Olisitko kiinnostunut myös näistä?
Haluaisitko tietää näistä lisää?

- Taimikonhoito
- Metsäsuunnitelma

Mielestämme metsänomistamisen tulee olla nautinnollista, helppoa ja tuottavaa. Pidetään yhteyttä.

Seuraa meitä:     
OTSO Metsäpalvelut – FacebookOTSO Metsäpalvelut – LinkedIn OTSO Metsäpalvelut YouTube:ssa

OTSO Metsäpalvelut Oy   •    Puhelinvaihde 010 382 8000    •     Asiakaspalvelu 0800 90 250   •    asiakaspalvelu@otso.fi    

TARKEMMAT YHTEYSTIEDOT     JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ