Lannoitus takaa tuotollesi parhaan koron

Metsälannoituksella on merkittävä vaikutus metsätaloutesi kannattavuuteen. Sen lisäksi että oikein hoidettu lannoitus nopeuttaa metsäsi kasvua, lisää se myös metsän tuottoa jopa sadoilla euroilla hehtaarilta. Lannoitus onkin metsäsi tuottavin sijoitus.

Kasvatuslannoituksella puu kasvaa nopeammin arvokkaaksi tukkipuuksi. Terveyslannoituksella turvaamme metsäsi kasvuolosuhteet kohteilla, joilla maaperän ravinnesuhteet ovat epätasapainossa. Huomioimme lannoituksessa aina myös ympäristönäkökulman.

Huolellisesti laaditun lannoitussuunnitelman ja laadukkaan työn toteutuksen lisäksi saat OTSO:lta apua myös rahoitustuen hakemiseen.

 Lataa Metsänlannoitusesite tästä.  


Naturlan Metsärae -tuhkalannoite - Napapiirin Energia ja Vesi Oy:n valmistama luonnontuote
Lue lisää

Metsälannoitteen myynti ja kokonaistoimitukset: 
Lappi: Juha Heikkilä juha.heikkila@otso.fi Puh. 040 756 7087 
Pohjois-Pohjanmaa ja Kainuu: Tero Kekkonen tero.kekkonen@otso.fi Puh. 040 747 3509

Tuotekuvaus
Lannoitussuunnitelma

Asiakkaan kanssa tehty palvelu- tai tilaussopimus sisältää tiedot työn aikataulusta, työmenetelmistä ja kustannuksista. Tarvittaessa työkohde tarkistetaan maastossa.

Työsuunnitelmassa huomioimme lannoitelajit, niiden määrät ja levitysmenelmät sekä hakkuiden ja hoitotöiden tarpeellisuuden. Lisäksi kiinnitämme huomiota kulkureitteihin, varasto- ja kääntöpaikkoihin, luontokohteisiin, sertifiointiin ja ympäristöön. Tarvittaessa otamme näytteet neulasista tai maaperästä ravinneanalyysiä varten.

Rahoitustuen haku

Terveyslannoitus on rahoitustukikelpoista metsänhoitoa. Annamme osaamisemme asiakkaan käyttöön sen hankkimista varten.

Lannoituksen toteutus

Hankimme lannoitteet asiakkaan puolesta ja toimitamme ne kohteelle suunniteltuun varastopaikkaan. Valvomme ja ohjaamme lannoitteiden levityksen sekä seuraamme levitystasaisuutta OTSO:n ohjeistuksen mukaisesti. Lannoituksen jälkeen huolehdimme varastopaikan jälkitöistä. Terveyslannoituksissa huolehdimme rahoitustukien hakemisesta. Merkitsemme lannoitustiedot OTSOn järjestelmässä oleviin metsikkötietoihin.

Laadun valvonta

Käytämme työn toteuttamiseen vahvaa alan ammattilaisten verkostoa. Valvomme, että lannoitteen levitys onnistuu asetettujen laatuvaatimusten mukaisesti.
Ehdot
Ehdot
Tarkista hinnat ja saatavuus paikalliselta metsäpalveluesimieheltä.
Olisitko kiinnostunut myös näistä?

Mielestämme metsänomistamisen tulee olla nautinnollista, helppoa ja tuottavaa. Pidetään yhteyttä.

Seuraa meitä:     
OTSO Metsäpalvelut – FacebookOTSO Metsäpalvelut – LinkedIn OTSO Metsäpalvelut YouTube:ssa

OTSO Metsäpalvelut Oy   •    Puhelinvaihde 010 382 8000    •     Asiakaspalvelu 0800 90 250   •    asiakaspalvelu@otso.fi    

TARKEMMAT YHTEYSTIEDOT     JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ