Metsäkiinteistönvälitys

Luotettavaa metsäkiinteistökauppaa

Metsäkiinteistökaupassa, kuten muussakin kiinteistökaupassa, korostuu huolellisen suunnittelun, hinnanmäärityksen ja kauppakäytäntöjen tuntemisen merkitys. OTSO on metsäkiinteistönvälityksen vankka ammattilainen, joka tarjoaa osaamisensa käyttöösi, olitpa sitten ostamassa tai myymässä metsäomaisuutta.

Myynnissä olevista metsäkiinteistöistä olemme koonneet sinulle tietoa näille sivuille. Mikäli haluat, ilmoitamme sinulle myös henkilökohtaisesti aina kun hakuehtojasi vastaava kohde ilmestyy myyntiin.

Myynnin hetkellä annamme ammattitaitomme käyttöösi omaisuuden arvon huolellista arviointia varten. Käytä osaamisemme hyödyksesi sillä se auttaa sinua varmistumaan siitä, että saat omaisuutesi vastineeksi kaupan hetkellä mukavan summan rahaa.

Tuotekuvaus
Myyntitoimeksianto
Myyntitoimeksiannossa sovimme myyntiin liittyvät yksityiskohdat, joita ovat yleensä hinnanmääritys, kohteen esittelyn toteutus ja ilmoittelu, myyntiaika, tarjousmenettely ja välityssopimuksen muut ehdot.

Myyntitoimeksianto ei edellytä arvion tilaamista. Usein se on kuitenkin myyjän ja ostajan oikeusturvan kannalta järkevä sijoitus ja nopeuttaa kohteen myymistä oikeaan hintaan.

Toimeksiantosopimuksen tekeminen ei maksa mitään. Kohteet laitetaan myyntiin OTSO Metsäkiinteistönvälitykseen verkkosivuille ja kohteesta laaditaan myyntiesite. Muuta mainontaa käytetään tarpeen mukaan. Kotisivuilla kohteista kerrotaan metsällistä tietoa sanoin ja kuvin.

Kiinteistökauppa
Kun ostaja on löytynyt ja hinta on sovittu, laadimme kohteesta kauppakirjan, johon on kirjattu kaikki kauppaan olennaisesti liittyvät seikat. Kauppakirja toimitetaan hyvissä ajoin ennen kaupan solmimista molempien osapuolien tarkastettavaksi.

Kauppakirja allekirjoitetaan kaupantekotilaisuudessa, jonka järjestämme myyjän ja ostajan kannalta sopivaan paikkaan ja aikaan. Kutsumme tilaisuuteen myös julkisen kaupanvahvistajan toteamaan kaupan laillisuuden ja vahvistamaan sen.

Kaupan jälkeen neuvomme myyjää veroasioissa ja avustamme ostajaa omistusoikeutensa kirjaamisessa ja lainhuudonhakemisessa. Viranomaisten vahvistettua lainhuudon tilan omistaja vaihtuu myös julkisissa järjestelmissä.

Laadunvalvonta
Tallennamme järjestelmiimme tiedot kohteiden metsätaloudellisista arvoista ja toteutuneista kauppahinnoista. Tämän tiedon avulla kykenemme seuraamaan myyntihintojen kehitystä ja arvioimaan toteutuvaa kauppahintaa jo ennakkoon mahdollisimman luotettavasti.
Ehdot

Jos sopivaa ostajaa ei löydy määräajassa, voidaan välitystoimeksiantoa jatkaa yhteisellä sopimuksella. Jos toimeksiannon voimassaolo kuitenkin päätetään, ei siitä aiheudu asiakkaalle kustannuksia.

Kaupasta päättää aina myyjä. Myös hintapyynnön mukainen tai sitä suurempi tarjous voidaan hylätä. Tällaisissa tapauksissa välittäjällä on kuitenkin oikeus välityspalkkioon.

Välityspalkkio ei kata mahdollista tilan arvon määrittämistä, vaan sen hinnasta sovitaan erikseen.

Jos kauppaa ei synny, ja välitettävänä ollut kiinteistö myydään 6 kk:n kuluessa henkilölle, joka on tullut ostajan tietoisuuteen välitystehtävän kautta, on välittäjä oikeutettu välityspalkkioon.

Välityspalkkio
Välityspalkkio on 4,9% (sisältäen alv 24%) kauppahinnasta. 

Minimipalkkio on 2200 €  (sisältäen alv 24%)

Olisitko kiinnostunut myös näistä?

 Lataa Metsäkiinteistönvälitysesite tästä.

Mielestämme metsänomistamisen tulee olla nautinnollista, helppoa ja tuottavaa. Pidetään yhteyttä.

Seuraa meitä:     
OTSO Metsäpalvelut – FacebookOTSO Metsäpalvelut – LinkedIn OTSO Metsäpalvelut YouTube:ssa

OTSO Metsäpalvelut Oy   •    Puhelinvaihde 010 382 8000    •     Asiakaspalvelu 0800 90 250   •    asiakaspalvelu@otso.fi    

TARKEMMAT YHTEYSTIEDOT     JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ