Luonnon- ja ympäristönhoito
Vaali vesistöjä

Sinä metsänomistajana olet avainasemassa vihreän kultasi hoidon lisäksi myös sinisen aarteen vartioinnissa. OTSO on vesiensuojelun edelläkävijä, joka auttaa sinua huolehtimaan siitä, että luontoperintö siirtyy puhtaana myös tuleville sukupolville.

Vesiensuojelun merkitys korostuu etenkin metsäojituksen ja metsän uudistamisen yhteydessä. OTSO:lla on vankka osaaminen vesistöjen kiintoaine- ja ravinnekuormituksen vähentämiseen tähtäävien toimien suunnittelusta ja toteutuksesta. Taidamme kunnostustoimet pienimmistä lähteistä aina suurimpien järvien valuma-alueisiin.

 Lataa Vesiensuojeluesite tästä.

Tuotekuvaus
Toimenpiteiden suunnittelu

Vesiensuojelun suunnittelu alkaa asiakkaan tavoitteiden kartoittamisesta. Tämän jälkeen selvitämme vesiensuojelun riskikohteet maastokartoituksen ja paikkatiedon perusteella. Hoidamme tarvittavien vesiensuojelumenetelmien sijoituspaikkojen suunnittelun ja rakennesuunnittelun.

Toimenpiteiden suunnittelu
Teemme toteutukselle kustannusarvion, hoidamme tarvittaessa rakenteiden toteutuksen sekä haemme projektille mahdollisesti saatavilla olevan julkisen tuen.
Ehdot

Riskikohteiden ja vesiensuojelurakenteiden ennakkokartoitus edellyttää alueesta joko julkista metsävaratietoa tai tilakohtaista metsäsuunnitelmaa. Julkisen metsävaratiedon hakemiseksi pitää saada maanomistajan suostumus.

Olisitko kiinnostunut myös näistä?

Mielestämme metsänomistamisen tulee olla nautinnollista, helppoa ja tuottavaa. Pidetään yhteyttä.

Seuraa meitä:     
OTSO Metsäpalvelut – FacebookOTSO Metsäpalvelut – LinkedIn OTSO Metsäpalvelut YouTube:ssa

OTSO Metsäpalvelut Oy   •    Puhelinvaihde 010 382 8000    •     Asiakaspalvelu 0800 90 250   •    asiakaspalvelu@otso.fi    

TARKEMMAT YHTEYSTIEDOT     JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ