Ajankohtaista
Ajassa kiinni.
Metsän maailmassa tapahtuu jatkuvasti. OTSO on ajassa kiinni ja kertoo alan tuoreet uutiset täällä. Seuraa myös blogiamme!
05

ProForest Haapavedellä 5.-6.5.

ProForest Haapavedellä 5.-6.5.

PRO FOREST Haapajärvellä 5.-6.5. Messualue on auki kumpanakin messupäivänä klo 10-17. 

PRO FOREST -tapahtuman tarkoituksena on luoda edelleen positiivista tunnelmaa alalle ja tarjota niin yleisölle kuin näytteilleasettajillekin mahdollisuus tutustua ja esitellä parasta osaamista, mitä Suomesta tällä hetkellä löytyy. "Vihreää kultaahan" Suomessa on. Haluammehan siis olla jatkossakin myös globaalisti metsä- ja biotalouden uranuurtajia ja huippuosaajia.

Tapahtuma on tarkoitettu kaikille; niin vauvasta vaariin, taimesta kannolle kuin halon-hakkaajasta biotalouden uutuustuotteiden kehittäjään - metsänomistajasta puhumattakaan. 

PRO FOREST -tapahtuma järjestetään 5.-6.5.2017 Haapavedellä, luonnonkauniissa Aakonvuoren tapahtumakeskuksessa, noin 18 km Suomen keskipisteestä (Turvetie 1272). Tapahtuma-alue on tiivis ja helppokulkuinen.

Tervetuloa keskustelemaan ajankohtaisista metsäasioista OTSO Metsäpalvelujen osastolle!

Lisätietoja tapahtumasta »

 

Kategoria: Ajankohtaisia asioita | Katsottu 666 kertaa
Comment function is not open

Mielestämme metsänomistamisen tulee olla nautinnollista, helppoa ja tuottavaa. Pidetään yhteyttä.

Seuraa meitä:  TW   TW

OTSO Metsäpalvelut Oy   •    Puhelinvaihde 010 382 8000    •     Metsänomistajan palvelunumero 0800 90 250  (klo 9-16)  •    asiakaspalvelu@otso.fi    

TARKEMMAT YHTEYSTIEDOT     JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ