OTSO Metsäpalvelut Oy:n kannattavuus ja kehitys eivät ole saavuttaneet liiketoiminnalle asetettuja tavoitteita. Neuvottelut toiminnan jatkuvuuden turvaavan rahoituksen saamiseksi ovat päättyneet tuloksettomina. Vastuullisen hallintotavan mukaisesti OTSO Metsäpalvelut Oy:n hallitus on tämän seurauksena päättänyt hakea yhtiön konkurssiin. Konkurssihakemus on jätetty Pirkanmaan käräjäoikeudelle 8.10.2021. Konkurssi alkaa, kun tuomioistuin tekee asiasta päätöksen.

Vaikka OTSO:n palveluksessa olevat ovat kuluneiden 5 vuoden aikana venyneet äärimmilleen yhtiön kasvun, kannattavuuden ja kehityksen kääntämiseksi elinvoimaiseksi, taloudellisten voimavarojen niukkuus lopulta osoittautui ylivoimaiseksi esteeksi, toteaa yhtiön toimitusjohtaja Jyrki Pihlava.

Konkurssipesän asioita hoitaa ja mahdollisiin kysymyksiin vastaa oikeuden määräämä pesänhoitaja.

Pirkanmaan käräjäoikeus on tänään maanantaina 11.10.2021 klo 11 asettanut OTSO Metsäpalvelut Oy:n konkurssiin. Konkurssipesän pesänhoitajaksi on määrätty asianajaja Antti Husa Eversheds Asianajotoimistosta. Kaikki konkurssipesälle osoitetut kysymykset ja tiedustelut pyydetään osoittamaan osoitteeseen otso.konkurssi@eversheds.fi.

Tilaa OTSO:n uutiskirje ja saat tuoreet jutut suoraan postilaatikkoosi!