OTSO Metsäpalvelut Oy on saanut päätökseen 19.8.2020 alkaneet yt-neuvottelut. Koronapandemian aiheuttamia vaikutuksia kurotaan kiinni määräaikaisilla lomautuksilla, jotka alkavat syyskuussa.

Koronaepidemia on vaikuttanut voimakkaasti OTSO Metsäpalvelut Oy:n liiketoimintaan. Epidemian seurauksena toteutetut kokoontumisrajoitukset ovat viivästyttäneet tietoimitusten ja tiekokousten pitämistä siinä määrin, ettei tilikaudelle asetetun yksityisteiden myyntikatetavoitteen toteutumiselle ole edellytyksiä. Lisäksi uusmyynnin näkymät ovat heikentyneet merkittävästi. Nämä seikat ovat johtaneet työmäärän vähenemiseen.

Yhtiö on saanut nyt päätökseen 19.8.2020 alkaneet yt-neuvottelut, joiden tavoitteena oli varmistaa yhtiön toimintakyky kuromalla kiinni tulosjättämää.

Tarvittavat kustannussäästöt toteutetaan henkilöstön määräaikaisilla lomautuksilla, jotka toteutetaan 7.9.2020 alkaen siten, että yhtiön toimintakyky sekä sitoumusten pitävyys pystytään varmistamaan kaikissa olosuhteissa eikä sidosryhmille koidu aiheetonta haittaa. Lomautusten piirissä on noin 30 henkilöä.

”Tilanne on valitettava, mutta uskomme, että näillä toimenpiteillä pystymme kuromaan kiinni koronatilanteen aiheuttamaa tulosjättämää”, OTSO Metsäpalvelut Oy:n toimitusjohtaja Jyrki Pihlava toteaa.Tilaa OTSO:n uutiskirje ja saat tuoreet jutut suoraan postilaatikkoosi!