OTSO tarjoaa metsänomistajalle juuri sellaista metsänhoitopalvelua jota asiakas itse haluaa. OTSO tekee metsän hoitamisesta helppoa ja kannattavaa eikä edellytä asiakkaalta sitoutumista pitkiin sopimuksiin. Asiakas tietää aina tasan tarkkaan, mitä OTSO:lta ostaa, ja sen hän myös saa.

Mitä metsänhoidon kokonaispalvelu sisältää?

Metsänhoidon kokonaispalvelu sisältää juuri sen, mitä asiakas tarvitsee. Suunnittelu aloitetaan aina kartoittamalla asiakkaan tarpeet ja näkemykset oman metsänsä hoidosta. Jos asiakas haluaa metsältään nopeaa tuottoa, puuta voidaan hakata aikaisemmassa vaiheessa. Vaihtoehtoisesti metsän voidaan antaa kasvaa pidempään, tai osia siitä voidaan vaikka jättää luonnontilaisiksi, jos asiakas näin toivoo. Metsän tarvitsemat toimenpiteet kannattaa suunnitella kerralla toteutettavina kokonaisuuksina. Näin toteutus voidaan tehdä kustannustehokkaasti ja metsänomistajalle edullisesti. Esimerkiksi suometsähankkeissa vesitalouden kunnostamisen yhteydessä ympäröivän metsän puusto kannattaa harventaa oikeaan kasvutiheyteen sekä tarvittaessa toteuttaa samalla metsän lannoitus.

Kokonaisvaltaisuus näkyy myös usean kiinteistön yhteishankkeissa, joista OTSO:lla on erittäin vankka kokemus. Tyypillisesti tällaisia ovat vesitalouden kunnostushankkeet sekä tiehankkeet. Yhteishankkeiden yhteydessä OTSO myös tarjoaa kaikille metsänomistajille mahdollisuuden päivittää metsäsuunnitelmansa ja tietonsa oman metsänsä tilasta.

Miten metsänhoidon kokonaispalvelun saa käyttöönsä?

Metsänhoidon kokonaispalveluun pääsee helpoimmin kiinni ottamalla yhteyttä OTSO:n asiantuntijaan. Tämä selvittää, missä kunnossa asiakkaan metsätila on, mitä mahdollisuuksia metsä tarjoaa ja mitä vaihtoehtoja metsänomistajalla oman metsänsä tavoitteiden osalta on. Tämän jälkeen tehdään tarvittavat suunnitelmat ja ryhdytään tuumasta toimeen.

Jos mikä tahansa oman metsän hoitamiseen liittyvä asia arveluttaa, kannattaa omaa tietämystä päivittää kysymällä OTSO:n asiantuntijalta neuvoa, sillä kysyminen ei maksa mitään. Sopimus tehdään vasta siinä kohtaa, kun tarkempaa toimenpidesuunnitelmaa aletaan rakentaa.

Miksi OTSO on paras kumppani metsäomaisuuden hoitoon?

OTSO on rehti ja reilu asiantuntijaorganisaatio, joka ajattelee metsänomistajan parasta ja toteuttaa niitä toimenpiteitä, jotka asiakas kokee tärkeiksi.

OTSO:lla on pitkä historia metsänhoidossa ja erilaisten yhteishankkeiden toteuttamisessa. OTSO osaa kaiken, mitä metsässä tapahtuu liittyipä se sitten metsäomaisuuden hallintaan, metsänhoitoon, metsäinfraan, vesiensuojeluun tai puukauppoihin. OTSO saa hankkeet toteutettua tehokkaasti ja nopeasti, ja se on myös alan ainoa toimija, joka toteuttaa kaikki työt samalla OTSO-laadulla ja periaatteilla paikasta riippumatta ympäri Suomen. OTSO suunnittelee, kilpailuttaa, toteuttaa sekä hoitaa asiakkaan halutessa myös kaikki hallinnolliset asiat. Lisäksi OTSO tarjoaa joustavaa rahoitusta, jolla metsänhoidon kustannuksia on mahdollista jakaa pidemmälle ajanjaksolle oman taloustilanteen mukaan.

Mikä on OTSO:n sitoutumattomuusajattelun taustalla?

Kaiken ytimessä on asiakaspalvelu ja asiakkaan edun edistäminen. Asiakas tietää, mitä OTSO:lta saa ja lupaus pidetään aina. OTSO:lla on pitkä historia, paljon erikoisosaamista ja kattava metsäalan asiantuntijaverkosto.

OTSO näkee metsän kokonaisuutena ja kertoo asiakkaalle, millaisia toimenpiteitä hänen metsässään milloinkin kannattaa tehdä. Päätösvalta toteutettavista toimenpiteistä on kuitenkin aina asiakkaalla. OTSO uskoo, että pisimmät asiakassuhteet syntyvät siitä, että asiakas on tyytyväinen saamaansa palveluun ja tehdyn työn jälkeen. OTSO haluaa huolehtia, että metsänomistaja tietää oman metsänsä tarjoamat mahdollisuudet sekä sen mitä toimia tarvitaan, jotta asiakkaan metsänomistamiselle asettamat tavoitteet toteutuvat.

Suomessa biotaloudella on valoisat näkymät ja puulle on hyvä kysyntä sekä nyt että tulevaisuudessa. OTSO haluaa varmistaa, että metsänomistaja saa metsästä parhaan mahdollisen tuoton, on se sitten euroja tai elämyksiä.

Saisiko OTSO auttaa sinunkin metsäomaisuutesi parempaan tuottavuuteen? Ota yhteyttä!

Tilaa OTSO:n uutiskirje ja saat tuoreet jutut suoraan postilaatikkoosi!